Schoonheidssalon Eau Cerise - Oosterhout               
Immerse yourself in a world of aromatherapy

Welkom bij Schoonheidssalon Eau Cerise 


Sinds 1 september 2019 heet Schoonheidssalon Sense of Beauty, Schoonheidssalon Eau Cerise. Aan de bedrijfsvoering is niets veranderd. Afspraken blijven staan, cadeaubonnen blijven geldig en de passie, motivatie en enthousiasme is er meer dan ooit! Deze week gaat de nieuwe website www.eaucerise.nl in de lucht. Spannend!

Even voorstellen, ik ben Annette, gediplomeerd schoonheidsspecialist, en heet u van harte welkom. Treed binnen in een oase van rust, schoonheid en welzijn.

Ik bied u een complete reeks aan aromatische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, hotstone massage, epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, harsen van bijvoorbeeld uw bovenlip, oksels of benen of een manicure. De behandelingen worden volledig aangepast aan uw huidconditie en wensen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning staan altijd centraal. 

Om uw huid verzorgd en mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk. De juiste producten en regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialist doen wonderen. Bij mij bent u in goede handen.

Jaarlijks volg ik diverse cursussen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en om u het beste kunnen bieden. Neem contact op voor meer informatie of plan een behandeling in bij reserveren.

De salon is gevestigd in de Kruidenbuurt in Oosterhout. In de straat is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. De salon bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang en is rolstoel toegankelijk.


Ontspan, geniet en ervaar de wereld van aromatherapie in de prachtige en sfeervolle salon in Oosterhout.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map